1. CONFERINŢĂ DE PRESĂ – LANSARE SERVICIU HERO.DOT

SPES CONSULTING S.R.L. vă invită să participaţi la conferinţa de presă organizată în cadrul proiectului “Înfiinţarea serviciului de Audio-Ghid Turistic pentru obiective din România” in cadrul careia va avea loc lansarea serviciului HERO.DOT, serviciu de audioghid turistic prin telefon.

Proiectul este cofinanţat prin Programul pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului acestora la finanţare START.

Conferinţa de presă va marca lansarea pe piaţă a serviciului HERO.DOT ce va putea fi accesat pentru aproximativ 2000 de locaţii şi obiective turistice de pe întreg teritoriul ţării. Acest serviciu, unic la nivel naţional, pune la dispoziţia turiştilor şi a celor interesaţi o serie de informaţii istorice, legende şi poveşti care au marcat locaţiile ce au devenit astăzi un punct de atracţie pentru iubitorii de istorie şi cultură.

Conferinţa de presă va avea loc vineri, 18.05.2012, ora 12.00, în sala Mihai Eminescu a hotelului Grand Hotel Traian, Piata Unirii 1, Iaşi.

Vă rugăm să confirmaţi participarea la:
e-mail : office@spes.cisif.ro , fax – 0378 104 304 sau telefon – 0760 652 811 pâna la data de 17.05.2012
persoană de contact – Anamaria Ţugui.