Stațiunile de pe malul Mării Negre, Jupiter, Venus și Saturn sunt extrem de apreciate printre destinațiile de vacanță ale românilor. Deși aparent sunt asemănătoare, fiecare din ele are ceva deosebit, făcând în fiecare an turiștii sa revină în aceste locuri, purtați de amintirile concediilor trecute.

Jupiter (5 km nord de Mangalia) este o stațiune climaterică estivală de mici dimensiuni, situată între pădurea Comorova și țărmul Mării Negre. Plaja stațiunii Jupiter ce se întinde pe distanța de 1 km este deosebit de pitorească.

Venus este situată pe un promontoriu ce coboară în panta, formând un frumos amfiteatru natural. Din punct de vedere administrativ, stațiunea aparține de municipiul Mangalia, neavând o polpulatie stabilă. O altă stațiune ce este administrată de Mangalia este Saturn, fondată în 1972 ca stațiune balneară. Conține două plaje mai importante: Adras și Diana. […]

Puteți asculta GRATUIT acest audioghid apelând serviciul HERO.dot, formând numărul 0332 780 780  și apoi codul obiectivului menționat mai sus.

Address

Our Address:

-

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-