Frumoasa stațiune Sinaia, considerată „Perla Carpaților”, așezată la poalele munților Bucegi, este străjuită de Vârful cu Dor , Vârfurile Furnica și Piatra Arsă și se află la 49 km de Brașov.  Aici, găsim parcul “Dimitrie Ghica ”, înființat în anul 1881 și amenajat sub îndrumarea arhitectului peisagist elevețian, Eder.  Aici, sunt adăpostiți mai mulți arbori seculari, iar în interiorul lui fiind organizate an de an festivalurile de la Sinaia.

Parcul “Dimitrie Ghica”, găzduiește și Muzeul Rezervației Bucegi, o secție a muzeului de științe ale naturii Prahova. A fost înființată în 1976 sub conducerea emeritei profesoare Margareta Moșneaga, un prestigios om de știință din județul Prahova. Rezervația, cuprinde exemplare din fauna și flora munților Bucegi, specii ocrotite și rare, specii dispărute sau pe cale de dispariție, precum și edemisme specifice doar zonei munților Bucegi.[…]

Puteți asculta GRATUIT acest audioghid apelând serviciul HERO.dot, formând numărul 0332 780 780  și apoi codul obiectivului menționat mai sus.

Address

Our Address:

-

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-