Cascada Urlătoarea, încântătoare și deosebit de spectaculoasă, este situată la 40 de minute de mers lejer din spatele Hotelului Silva sau de lângă telecabină. Cu un peisaj fermecător al pădurii, parcă încremenită în așteptarea celui mai mic zgomot de veveriță agitată, de ciocănitoare sau, după caz, de urs înfometat, cascada poate fi admirată și iarna. Zgomotul făcut de aceasta, sparge liniștea pădurii și te face să te pierzi încet încet în aburul făcut de apa pârâului cu același nume care cade de la aproximativ 15 metri înălțime.

Cascada este situată  la poalele abruptului prahovean al Bucegilor, lângă Valea Jepilor, deasupra Poienii Țapului , care se lasă zărită printre ochiurile lăsate de perdeaua pădurii. Cascada,  este formată prin apariția unui prag de piatră, în fapt un bloc uriaș de pietrișuri cimentate, care obligă pârâiele Urlătoarea Mică și Urlătoarea Mare să  cadă de la o înălțime mare în micile căldări de eroziune situate mai sus de căderea principală.[…]

Puteți asculta GRATUIT acest audioghid apelând serviciul HERO.dot, formând numărul 0332 780 780  și apoi codul obiectivului menționat mai sus.

Address

Our Address:

-

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-