Piatra Neamț este un oraș care are peste 2000 de ani, fiind unul dintre cele mai vechi. Orașul are aproximativ 105.000 locuitori și este reședința județului Neamț. Datorită frumuseții arhitectonice dar și a reliefului acesta a primit denumirea de Perla Moldovei. Sunt multe locuri în care vă puteți petrece timpul liber printre care și această grădină zoologică. Aceasta a fost înființată în anul 1904 din inițiativa primarului din acea perioadă, Nicu Albu. Puteți admira diferite specii de animale din România printre care vulpi, urși, maimuțe, porci spinoși, ratoni, cerbi și alte păsări deosebite. Suprafața totală a parcului este de 11.500 metri pătrați.

Veți vedea veverițele jucăușe care coboară să fure hrană din cuștile celorlalte animale, care se plimbă prin copacii din grădina zoologică sau chiar în cuștile unor animale. Pentru a oferi o atmosferă mai plăcută, în grădina zoologică este amplasată o fântână arteziană unde veți vedea câteva broscuțe care trăiesc acolo. [ … ]

Puteți asculta GRATUIT acest audioghid apelând serviciu HERO.dot, formând numărul 0332 780 780  și apoi codul obiectivului menționat mai sus.

Address

Our Address:

-

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-