Această biserică a fost ridicată în anul 2004 și are hramul Isus Bunul Păstor care se celebrează în a patra duminică după Paște. Biserica a fost ridicată cu sprijinul și din dorința credincioșilor din zonă deoarece distanța până la alte biserici din oraș era mare și pentru ca ei să poată fi cu sufletul mai aproape de Dumnezeu.

Parohia are în componență aproximativ 591 de familii și a fost luată în primire pe data de 8 august 2004 unde a participat episcopul auxiliar de Iași, Preasfințitul Aurel Percă care e declarat solemn înființarea acestei parohii și a sfințit Capela. Pe locul acestei biserici în urmă cu ceva timp erau doar bălării și spini. Acum locul este îngrijit și a devenit un centru de spiritualitate, de comunicare între oameni și de iubire în Domnul. Pe data de 17 mai 2005, piatra de temelie a bisericii a fost sfințită de către episcopul Petru Gherghel. Bucuria oamenilor a fost nespus de mare când această biserică a fost finalizată. În parohia aceste biserici sunt mulți tineri și copii pentru care se organizează diverse momente de formare și întâlnire .[…]

Puteți asculta GRATUIT acest audioghid apelând serviciul HERO.dot, formând numărul 0332 780 780  și apoi codul obiectivului menționat mai sus.

Address

Our Address:

-

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-