Prezentarea facilitate Unirea Spa!

 

Gazduit de Hotel Unirea, complexul de relaxare Unirea SPA reprezinta o premiera in lumea centrelor wellness din Iasi, punand la dispozitie o varietate de tratamente naturale si servicii terapeutice, de infrumusetare sau intretinere.

Spațiul modern, dedicat în întregime nevoii de relaxare, este dotat cu funcționalitățile specifice unui centru SPA: piscină acoperită, jacuzzi, sală de aerobic, saună uscată, baie turcească și salină încălzită, dușuri emoționale, fântână cu gheață,. Acestora li se adaugă zona vestiarelor, proiectată să garanteze maximum de siguranță, precum și Vitamine Bar-ul, unde savoarea aromelor naturale așteaptă să vă învioreze simțurile

Complexul de relaxare Unirea SPA a conceput un meniu extins de terapii antistres, anti-îmbătrânire, detoxifiere, energizare și revenire în formă. Gama de tratamente faciale și corporale propusă ameliorează problemele specifice ale pielii și oferă soluții personalizate cu ajutorul ingredientelor cu funcție de regenerare, precum mustul de struguri, extractele de caviar, colagen și alge marine.

La Unirea SPAIași poți petrece o zila SPAși ai acces nelimitat la toate serviciile sau, mai simplu, îți alegi un abonament all inclusive lunar, pentru ca relaxarea să devină o prioritate pentru tine.

Piscina acoperită din interiorul centrului Unirea SPA este zona ideală pentru petrecerea timpului liber într-un mod plăcut. Spaţiul dedicat înotului este extrem de generos, piscina având lungimea de16 m, lăţimea de6 mși o adâncime care începe de la1,4 mși ajunge până la1,7 m.

Varietatea programelor de aerobic disponibilela UnireaSpa, precum spinning, TRX, pilates, step, aqua gym, taeBo adauga conduitei disciplina si incredere in fortele proprii.

Sauna uscata si cea umeda din incinta Unirea Spa sunt spatii deosebit de generoase, iar dupa o zi agitată, cand senzația de oboseală devine coplesitoare o terapie in sauna va fi un adevarat calmant pentru simturi. Pentru beneficii maxime și o experiență memorabilă, terapiile de foc pot fi alternate cu folosirea cuburilor de gheață.

Pentru a face față stresului zilnic, organismul are nevoie de momente de liniște și destindere.La Unirea SPA, o ședință la salină va reface rezervele de energie și vitalitate de care trupul are atât de mare nevoie. Aerul sărat este benefic pentru sănătate, proprietățile sale aseptice îmbunătățind considerabil activitatea aparatului respirator.

 

Va asteptam cu mare dragla UnireaSpa!

 

Address

Our Address:

-

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-