Dacă ajungeți la poalele munților Ceahlău, la o altitudine de 800 de metri veți descoperi stațiunea Durău. Această desținație este una dintre cele mai căutate din țara noastră, fiind un loc în care te poți relaxa și îți poți încărca bateriile. Trebuie să știți că dacă aveți probleme cu sănătatea, stațiunea este recomandată pentru vindecarea anumitor afecțiuni. Acest lucru se datorează climatului subalpin ce este puternic ozonat.

Plecând în drumeții pe acest munte, vă veți simți mult mai bine atât din punct de vedere fizic cât și psihic. De aici se pot face multe trasee interesante și cu grade de dificultate diferite.Dacă aveți putere și voință puteți urca la vârful Toaca, la Cabana Fântânele sau la Cabana Dochia. O altă destinație deosebit de frumoasă este Cascada Duruitoarea. Până acolo veți face 4 ore dus- întors și veți trece prin pădure, așa că vă recomand să aveți apă și să fiți îmbrăcați corespunzător. [ … ]

Puteți asculta GRATUIT acest audioghid apelând serviciu HERO.dot, formând numărul 0332 780 780  și apoi codul obiectivului menționat mai sus.

Address

Our Address:

-

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-