Această  “Pădurea de argint” este o rezervație de tip mixt, forestieră și peisagistică. Ea se întinde pe o suprafață de aproximativ 2,4 ha și este alcătuită dintr-un arboret de mesteacăn.  Veți putea vedea aici mulți arbori bătrâni, ce depășesc 100 de ani dar și arbori mai tineri de până la 50 de ani. Totul este frumos  și parcă veți intra într-o poveste.  Dacă ajungeți aici primăvara, veți fi întâmpinați de parful minunat al floricelelor ce se ivesc și de mirosul proaspăt al copacilor ce înverzesc.

Cred că vă aduceți aminte de minunatul nostru poet Mihai Eminescu care descrie frumusețea deosebită a acestei păduri de argint: “… De treci codrii de aramă, de departe vezi albind Și-auzi mândra glăsuire a pădurii de argint… ” În această frumoasă pădure mulți turisti vine pentru a se relaxa și a petrece timpul în aer liber, departe de agitația din orașe. Ea face parte din Parcul Natural Vânători Neamț. [ … ]

Puteți asculta GRATUIT acest audioghid apelând serviciu HERO.dot, formând numărul 0332 780 780  și apoi codul obiectivului menționat mai sus.

Address

Our Address:

-

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-