Restaurant Panoramic 13 – rafinament si panorama la inaltimea asteptarilor
Restaurantul Panoramic (140 locuri) de la etajul 13 al hotelului UNIREA, este o atractie turistica in sine. Fiind situat la peste 55 de metri inaltime, este unicul loc din Iasi de unde poate fi admirata panorama la 360 grade a orasului.
Oaspetii Panoramic se pot bucura de savoarea bucatelor preparate de echipa de maestri bucatari castigatore a numeroase concursuri nationale si internationale de gatit – Cupa Campionatului de Gatit in Aer Liber in 2012, Medalia de Bronz la Competitia Internationala Culinara Europa-Asia, Ecaterinburg 2011, locul 4 la Olimpiada Interntionala de Gatit de la Erfurt 2012 .
Restaurantul Panoramic este locatia ideala pentru un pranz de afaceri, o cina romantica sau pentru celebrarea unui eveniment special Aici veti gasi rafinament, maiestrie culinara, savoare si eleganta, pozitionare si priveliste, completate in fiecare seara cu un program de muzica live.
Asezonate cu vinurile atent alese la recomandarea maestrului somelier, bucatele au un gust aparte garantand experienta unica a unei mese servite la inaltime. Noul meniu este compus dintr-o selectie atenta de preparate stramosesti, traditionale din Tara Romaneasca, Ardeal, Dobrogea si Moldoa si preparate rafinate, din carne de vanat sau peste, cunoscute pe plan international.
Saptamanal, Restaurant Panoramic organizeaza seri tematice, inspirate din bucataria romaneasca sau cea internationala – Seara Asiatica, Desert Night, Seafood Night, Pork Night, Seara Bavareza, Seara Romaneasca – unde preparatele savuroase sunt completate de o sesiune de LIVE COOKING. Oaspetii acestor seri se delectaza cu un show gastronomic unic in Iasi si pot urmari LIVE modalitatea de preparare a felului preferat.
Printre evenimentele marca Panoramic se numara si Wine & Gourmet Night, o seara rafinata dedicata deliciilor gourmet si vinurilor bune. 5 preparate culinare unice au fost acompaniate de 5 vinuri premium, servite si povestite de somelieri priceputi, pe acorduri de pian si cvartet de coarde.

 

Address

Our Address:

-

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-