Serviciul HERO.dot poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la 0332 780 780. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!

În anul 1933, pe data de 12 noiembrie cu ajutorul oamenilor și a părintelui Alexandru Mieșulescu a fost pusă piatra de temelie a noului lăcaș. Biserica a fost ridicată într-un timp scurt deoarece în acel an, țara noastră trebuia să se prezinte la Expoziția Internațională de la Chicago cu mai multe exponate, printre care și construcția unui nou lăcaș sfânt.

În ultimul moment s-a renunțat la realizarea acesteia din lipsă de fonduri pentru transport în citadela americană și materialele au fost oferite de stat pentru construcția acestui lăcaș din Ferentari care s-a ridicat în perioada 1935-1938 după planul arhitectului Ion Trăjănescu. […]

Puteți asculta GRATUIT acest audioghid apelând serviciu HERO.dot, formând numărul 0332 780 780  și apoi codul obiectivului menționat mai sus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Serviciul HERO.dot poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la 0332 780 780. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!I